Compte enrere per la Mitja Marató de Sant Cugat del 20 de novembre

(28/10/2022 – Redacció)  

Ens trobem a tres setmanes de la celebració de la Mitja Marató de Sant Cugat que aquest any convertirà la ciutat en una gran festa de l’esport diumenge 20 de novembre. Aquest any s’ha volgut que tota la ciutadania pugui formar part d’aquest esdeveniment de forma activa i per això, per primera vegada, s’han establert noves distàncies de 10k, 5k a més de la tradicional 21k i d’una cursa per als més joves: la Kids Race per als més petits de casa.

Nou recorregut
Una altra de les grans novetats d’aquest any ha estat el nou recorregut: amb sortida des de l’Avinguda Pla del Vinyet. Els participants posaran rumb al centre històric de la ciutat per on passaran, com no podia ser d’una altra manera, per davant del Monestir. Posteriorment, enfilaran el carrer Santiago Rusiñol i l’Arxiu Nacional de Catalunya, per posar punt final a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament. Un circuit de 10k, que en el cas de les corredores i corredors de la mitja marató hauran de recórrer dues vegades. Gràcies als canvis en el nou traçat i l’aposta per portar un grup d’atletes d’elit s’intentarà establir nou rècord de la prova.

mitja-marato-santcugat
Imatge d’arxiu

Aquesta 36ª edició arriba després de dos anys d’absència per la pandèmia i des de l’Ajuntament i el Club Muntanyenc, organitzadors de l’esdeveniment, volen que suposi un punt d’inflexió.  La nova estratègia organitzativa vol impulsar un gir en la celebració de la cursa per posicionar-la al capdavant de les proves esportives i s’espera que més de 3.000 corredors i corredores omplin els carrers de la ciutat.

Encara esteu a temps per a inscriure-hos a través de la renovada pàgina web de l’esdeveniment, la millor eina per estar informat sobre totes les novetats de la cursa: www.mitjamaratosantcugat.com

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar