Concurs d’Arrossos 2024: inscripcions, ubicació i límits de participants

(16/4/2024 – Redacció)

Els organitzadors del Concurs d’Arrossos de Festa Major ja han publicat les bases de les inscripcions que s’obriran el pròxim 20 de maig al web de la penya Regalèssia. Enguany, el nombre de grups que podran participar s’ha incrementat fins als 260, 35 més que l’any passat. La ubicació del concurs serà la mateixa de l’any passat: la zona del parc de Can Vernet que va acollir per primera vegada aquesta activitat el 2023, tornarà a fer-ho enguany. El Concurs d’Arrossos se celebrarà, com sempre, el darrer dia de Festa Major, diumenge 30 de juny al migdia.

BASES  43è  CONCURS  D’ARROSSOS  2024

1)       El concurs d’Arrossos tindrà lloc, el diumenge dia 30 de juny de 2024 a partir de les 9:30h. a l’Avinguda Can Volpelleres des de la zona dels Mossos fins a la zona del ZEM Jaume Tubau.

2)       La participació és lliure i oberta a tothom. Les inscripcions es podran fer des de les 8:00h del dia 20 de maig, fins a les 23:59h del dia 25 de maig, des de la pàgina web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amvere.com). Les inscripcions fora de termini no seran admeses.

3)       Només s’acceptarà una inscripció per grup. Per tal d’evitar duplicitat d’inscripcions en dates diferents i/o llocs diferents i no facilitar que es faci més d’una inscripció per grup, s’adopten les següents mesures:

  • Els números d’inscripció (que començaran pel 501) no es donaran per ordre d’inscripció, sinó de manera aleatòria. El dia 26 de maig s’enviarà el número d’inscripció que us ha correspost al correu que hagueu indicat.
  • En aquest correu s’indicarà com abonar 25,- € de dret d’inscripció. Aquest import s’haurà d’abonar entre les 9:00h del 27 de maig i les 23:59 del 2 de juny expressant en el concepte d’ingrés: nº d’inscripció, nom del grup i nom de la persona responsable. Si no es rep aquest import i les dades demandades en les dates indicades, s’entendrà que es declina la participació.
  • Si hi ha més grups inscrits que el número màxim indicat per l’organització, a aquells grups que no hagin estat afortunats en participar, se’ls retornarà els 25,- € de dret d’inscripció, sempre que no es detecti la duplicitat del grup en la inscripció.

4)       Aquest any s’incrementa a 260 el número de grups que podran participar al Concurs d’Arrossos. En el cas que les inscripcions superin aquest número, el dia 7 de juny es procedirà a fer un sorteig entre tots els grups que hagin abonat el dret d’inscripció. El dia 8 de juny a la tarda s’enviarà un correu informatiu amb instruccions als grups afortunats que, entre les 9:00h del dia 9 de juny i les 23:59h del 12 de juny, hauran d’abonar 2€ per persona inscrita per confirmar la seva assistència. Aquells grups que no hagin abonat aquests imports abans de finalitzar el dia 12 de juny quedaran fora i es donarà pas als grups en llista d’espera.

5)       Tot el que es recapti de drets d’inscripció, es destinarà a Càritas Sant Cugat.

6)       Un cop confirmada l’assistència, en cas de no poder participar, no es retornaran els diners.

7)       L’assignació d’espais es farà segons criteris de l’organització.


8)       Els focs es faran a l’espai assignat per l’organització. En cas de necessitat, l’organització es reserva el dret de canviar la ubicació dels focs, així com la col·locació de les taules, per tal de facilitar el pas de la gent, el jurat o els serveis d’emergència.

9)       Queda prohibit ubicar les taules i les cadires a la calçada, per tal de facilitar el pas de vehicles d’emergència en cas necessari.

10)    Als concursants se’ls facilitarà, segons la inscripció, els ingredients bàsics d’arròs i oli.

11)   S’habilitarà un espai davant l’escenari, on els participants podran recollir el número de foc atorgat i el material corresponent abans de dirigir-se a la ubicació de la paella.

12)   L’horari d’entrega dels números de foc serà de 9:30h a 11h. L’organització es reserva el dret a modificar aquests horaris en cas necessari. Qui arribi més tard ja no podrà participar.

13)   L’organització posa a disposició dels participants les taules i cadires necessàries per cada grup segons el nombre de participants inscrits. Les taules, les cadires i els tres peus metàŀlics s’hauran de recollir en el punt de repartiment adjudicat segons el número de foc (no el d’inscripció). Per garantir una bona concòrdia entre els participants, no està permès agafar material que no correspongui al número de cada grup participant.

14)   A la recollida del número de foc, cada grup participant haurà d’abonar 20€ en concepte de fiança per poder agafar els tres peus, les taules i les cadires. És molt important dur l’import exacte, ja que NO es donarà canvi.

15)   El material facilitat (tres peus, taules i cadires) s’haurà de retornar al mateix punt on s’ha recollit entre les 16:30h i les 17:30h. Un cop retornat el material, es podrà recuperar la fiança.

16)   Els concursants podran utilitzar els ingredients que prefereixin.

17)   El jurat començarà el tast dels arrossos segons el color de la butlleta entregada amb el número del foc: els de color blau a les 13:00h i els de color verd a les 14:00h. Pel tast del jurat, s’ha de presentar la butlleta amb el número de foc. ÉS MOLT IMPORTANT RESPECTAR LA FRANJA HORÀRIA.

18)   Degut a la limitació d’espai, només es permetrà l’entrada a la zona del jurat a DOS (2) membres de cada grup, havent de quedar la resta del grup fora d’aquesta zona. EL grup que no respecti aquesta norma quedarà automàticament desqualificat

19)    Durant la cocció dels arrossos, els membres del jurat supervisaran els treballs dels concursants.

20)   Enguany el jurat estarà format per 15 persones repartides en tres taules de 5 membres. Els membres del jurat d’enguany seran:

·        Iŀlm. Sr. Josep Mª Vallès, alcalde de Sant Cugat del Vallès

·        Sra. Cristina Paraira, tinenta d’Alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic

·        Sra. Núria Escamilla, regidora de Cultura i Esports

·        Sr. Joan Gómez, President dels Amics dels Veterans i la Regalèssia

 ·        Sr. Josep Garrell, membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia

·        Sr. José García, membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia

·        Sr. Jaume Sàbat, DOM Cugat

·        Sr. José Luis Oñate, DOM Cugat

·        Sr. Sergi Salas, DOM Cugat

·        Sr. Enrico Tarantola, DOM Cugat

·        Sr. Ferran Vilaseñor, DOM Cugat

·        Sr. Javier Jurado, DOM Cugat

·        Pendent de confirmar

·        Pendent de confirmar

·        Pendent de confirmar

21)    El jurat emetrà els seu veredicte immediatament després del tast dels arrossos i aproximadament a les 15:15h es durà a terme el repartiment dels premis i obsequis (estigueu atents), per gentilesa de:

1.     Amics dels Veterans i la Regalèssia

2.     101 Pisos

3.     Tatay

4.     Roquetes (vi)

5.     Vila Electrodomèstics

6.     Garden Elia

7.     Espai Net

8.     Gelateria Pros

9.     Xarcuteria Cristóbal

10. Pastisseria Sàbat

11. Nolazco Centre de Bellesa

12. Polleria Imma

13. Peixateria Carrillo

14. Magatzems Mengual

22)   NOVETAT IMPORTANT: Els primers 30 classificats (més aquells que obtinguin els mateixos punts que el 30è classificat), tindran assegurada la seva participació al 44è Concurs d’Arrossos 2025, sempre i quan ho facin sota la mateixa denominació del grup i de la persona que ho hagi fet enguany.

23)   Qualsevol concursant que no compleixi aquestes bases, serà automàticament desqualificat i podrà ser expulsat de l’activitat.

24)     L’organització resoldrà qualsevol dubte sobre el funcionament del concurs.

25)   L’organització demana als participants que evitin arribar a la zona en cotxe. En cas que sigui necessari, no es podrà accedir a la zona de focs amb cotxe des de les 07h fins a les 19h. Els punts habilitats per descarregar seran els ubicats al carrer Carrasco i Formiguera amb els carrers que accedeixen a la zona de focs.

26)   L’organització recomana que, en cas de venir en cotxe, s’aparqui al pàrquing de la Renfe, que estarà habilitat pels participants al 43è Concurs d’Arrossos 2024.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar