Concurs d’arrossos de Festa Major: com i quan fer la inscripció

(18/05/2022 – Redacció)  

El concurs d’Arrossos se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h.A més tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final. La participació és lliure i oberta a tothom.

Imatges darxiu del concurs darrossos de Festa Major

Les inscripcions seran del 30 de maig al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l’Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amicsveteransilaregalessia.com) des de les 8 h del 30 de maig fins les 24 h del 3 de juny.

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s’enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d’abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d’inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat.

Imatges d’arxiu del concurs d’arrossos de Festa Major

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar