Confirmen a Aldo Cipirian com alcaldable de Cs a Sant Cugat

(01/06/2022 – Redacció)  

Aldo Ciprian, actual regidor i portaveu de Cs a Sant Cugat, ha estat ratificat pel partit i serà l’alcaldable de la formació taronja durant les properes eleccions municipals del 2023. Així ho ha confirmat el mateix Ciprian en roda de premsa acompanyat del president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa.

Carrizosa ha destacat que Ciprian i el seu equip “han fet un treball extraordinari des de les últimes eleccions del 2019” impulsant “iniciatives que són bones per a la gent” com a “mocions en favor dels animals domèstics o peticions perquè funcionin els CAPS“. El president taronja ha remarcat que “Cs ha estat la veu dels constitucionalistes que viuen a Sant Cugat” perquè “no estan ni PP ni Vox” i del “PSC que és un aliat d’ERC i de la CUP en aquest ajuntament no podia esperar-se una defensa dels valors de la Constitució“.

Ciprian i Carrizosa pels carrers de Sant Cugat

Ciprian, de 51 anys, és enginyer industrial superior i autònom, afiliat a Ciutadans des de la seva fundació el 2006 i és el portaveu del grup municipal a l’ajuntament de Sant Cugat des del 2015.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger