Consulta el programa de la Festa Major de Valldoreix 2019

30/08/2019 – Josep lluís Silva

El proper dijous 12 de setembre comença  la Festa Major de Valldoreix 2019. Des del 12 i fins al 16 de setembre els ciutadans de Valldoreix tornaran a gaudir de moltes activitats.

FestaMajor-Valldoreix-2019
Cartell de la Festa Major de Valldoreix d’enguany

Tot i que oficialment la Festa Major no començarà fins al divendres 13 de setembre amb la celebració del pregó, el dijous ja es podrà gaudir d’una exposició sobre Enric Larreula d’una conferència sobre l’Associació de Veïns i propietaris de Valldoreix i d’habaneres de la mà de Cavall Bernat.

L’encarregat de fer el pregó de la Festa Major de Valldoreix 2019 serà el Valldoreix FC. Tot seguit hi haurà una botifarrada popular i un ball amb l’orquestra La Salseta del Poble Sec.

El dissabte 14 de setembre el públic familiar té una cita obligada amb el concert del grup d’animació “Reggae per Xics” – The Penguins, que presenten el seu quart disc “Ballant damunt la lluna”.

A la tarda hi haurà una cercavila gegantera amb els Gegants de Valldoreix, els Gegants de Sant Cugat, els Gegantons i els Caps Grossos de l’Escola Jaume Ferran i Clua i el Cap Gros “Daurix” de Valldaurex.

Al vespre tindrem una sardinada ecològica i popular i una actuació de Gòspel a l’Església Protestant de Valldoreix. A la nit, el grup Buhos oferirà un concert a la Plaça del Casal de Cultura.

Diumenge els plats forts seran la trobada castellera amb Xics de Granollers, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Sant Cugat a la Plaça del Casal de Cultura i el concurs de paelles i el ball popular.

El dilluns tancarà la Festa Major una sessió de contes tradicionals catalans a Biblioaccés Vall d’Or i la Missa Major a la Parròquia de Sant Cebrià.

La Festa Major de Valldoreix és la celebració més important de Valldoreix i compta amb el supot de les seves entitats, el seu comerç local i l’EMD de Valldoreix.

Pots consultar el programa complet en  aquest enllaç.

També pots reviure la trobada gegantera de la Festa Major de Valldoreix 2018 amb aquest vídeo de TV Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar