Consulta si t’ha tocat ser membre d’una mesa a les eleccions europees del 9 de juny

Diumenge 9 de juny es constituiran a Sant Cugat 90 meses electorals, cada una composta per un president o presidenta i dos vocals, distribuïdes en 35 col·legis electorals. Les 810 persones designades membre de mesa (presidències i vocals, més dos suplents per a cada càrrec), segons el sorteig efectuat el 13 de maig, han de rebre una notificació de la Junta Electoral de Zona.

Si no heu rebut cap notificació i voleu comprobar si heu estat designat o designada membre de mesa a les Eleccions al Parlament Europeu ho podeu consultar mitjançant aquest formuari. En aquesta consulta surten les persones titulars, primeres i segones reserves pels càrrecs dels membres de mesa. Tanmateix, s’ha fet un sorteig amb fins a nou reserves. Per tant, de les terceres reserves en endavant, malgrat no surtin a la consulta, poden esdevenir titulars o primeres i segones reserves (cas que seran notificades individualment) en motiu de substitucions de possibles excuses acceptades per la Junta Electoral de Zona.

Les persones designades disposen de set dies des de la notificació per al·legar davant la Junta Electoral de Zona corresponent una causa justificada i documentada que els impedeixi acceptar el càrrec. Les persones majors de 65 anys que hagin estat nomenades poden renunciar en el termini de set dies a partir de la comunicació de la notificació.

Trobareu més informació sobre les meses electorals a info.eleccioneseuropeas2024.es, En aquest web del Ministeri de l’Interior s’explica, entre d’altres, com presentar recurs contra la designació. També us podeu descarregar un manual d’instruccions per a membres de mesa.L’Ajuntament, de la seva banda, organitzarà una sessió informativa per a les persones designades membres de mesa sobre les tasques a realitzar el dia de les eleccions. La sessió s’oferirà dijous 6 de juny al Teatre-Auditori Sant Cugat, de 19 a 20.30 h.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar