Cs vol que es retirin les competències al conseller d’Administració Pública, el santcugatenc Jordi Puigneró

03/06/2020 – REDACCIÓ/ACN  /

Ciutadans ha demanat que es retirin les competències de funció pública al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, el santcugatenc Jordi Puigneró, i es “reassignin” a una altra conselleria. Així ho ha explicitat la formació taronja en una proposta de resolució que ha registrat al Parlament, on asseguren que durant la pandèmia s’ha vist “desacords” com l’impuls de gratificacions o els protocols de desescalada que “han demostrat la ineficàcia del conseller per arribar a acords i la seva falta d’interès en els drets laborals dels treballadors“. Amb aquesta reassignació Cs vol “millorar la interlocució amb sindicats, revertir les retallades i que es reconegui la labor dels treballadors públics“. Ciutadans creu que així es podrà atendre “de manera diligent” les necessitats i reivindicacions els treballadors públics de Catalunya.

A més, la formació taronja ha exigit lideratges “a l’altura” dels treballadors públics, que siguin “capaços de buscar consensos i escoltar les reivindicacions dels treballadors públics a través dels sindicats“.

Imatge: ACN

En aquest sentit, remarquen que aquests empleats han hagut de fer la seva feina “en condicions precàries en moltes ocasions” però han lloat que han aconseguit mantenir l’estat del benestar tot i les retallades i la falta d’interès en aquest assumpte per part del Govern.

Jordi Puigneró (Sant Cugat del Vallès, 2 de febrer de 1974) és enginyer i conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, des de maig de 2018. Va ser regidor amb Lluís Recoder i Mercè Conesa (CIU) i va ser president local de CDC a Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar