Denuncien un pare a Sant Cugat per trencar el precinte d’una pista de bàsquet i jugar-hi amb el seu fill

30/04/2020 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un pare a Sant Cugat per trencar el precinte de la pista de bàsquet del carrer Salvador Espriu i jugar-hi amb el seu fill durant el confinament. Els agents de la policia catalana van denunciar l’home el diumenge 26 d’abril, el primer dia que els infants podien sortir al carrer, a les 17h.

Els Mossos recorden que la lluita contra el coronavirus és cosa de tots i s’ha de donar exemple.

El decret d’estat d’alarma preveu sancions en cas d’incompliment o resistència a les ordres de les autoritats. La sanció mínima prevista és de 100 euros i la màxima de 600.000 euros per als casos més greus. En aquest cas és un delicte lleu però en la situació actual trencar una cinta policial pot ser considerada una infracció greu i pot tenir una multa de 601 euros a 60.000 euros.

Parc de Valldoreix precintat pel confinament. Foto: EMD Valldoreix

La Policia Local de Sant Cugat ha sancionat un total de 421 persones per trencar el confinament des que va començar l’estat d’alarma el passat 14 de març. La setmana del 17 al 23 d’abril es van posar 37 sancions, cosa que representa un increment d’un 10% respecte al total de la setmana passada, que van ser 384.


Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger