Desnonen la discoteca Drinkking de Sant Cugat per un deute de 4,5 MEUR a l’Ajuntament

(14/07/2022 – Redacció)  

El jutjat de primera instància número 4 de Rubí ha ordenat desnonar la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat. L’Ajuntament va demandar l’empresa Reostat S.A. per no pagar el cànon per l’ús de terrenys municipals on està ubicada la discoteca. El deute s’acumula des del 2006 i arriba als 4,5 MEUR. Tot i que no és Reostat S.A. qui estava gestionant actualment la discoteca, havia llogat les instal·lacions a una altre empresa NitSab, que és potser la gran perjudicada del desnonament i que deixa sense feina a 60 treballadors. El jutjat ha ordenat que s’efectuï el llançament de l’immoble on es troba la discoteca, ubicat a la carretera de Rubí, i ha condemnat l’empresa Reostat S.A. al pagament de les rendes reclamades i li imposa les costes del procés.

Des de la Patronal Catalana d’empresaris d’oci nocturn s’han posicionat a favor dels actuals gestors de la discoteca i han demanat la suspensió del desnonament a la comitiva judicial. Asseguren que NiTSab ostenta un títol explotador de la finca i no ha estat demandada ja que només ho ha estat l’arrendatari principal.

Durant el desnonament de la discoteca han estat presents diversos representants legals dels demandats, de l’Ajuntament de Sant Cugat i també un grup de treballadors que han volgut defensar els seus llocs de feina.

Ara, un cop dut a terme el desnonament, aquests terrenys tornen a ser de titularitat municipal. L’Ajuntament va cedir el juny de 2006 a Reostat l’ús de la parcel·la en compliment d’un conveni urbanístic, aprovat pel ple el 2003, per un període de 40 anys a canvi del pagament d’un cànon anual. 

Segons Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, “després de 16 anys de no pagar el cànon acordat i d’un procediment judicial, l’Ajuntament recupera aquest espai municipal i es tanca una discoteca que ha comportat molts problemes de soroll, seguretat i civisme. Sant Cugat guanya un espai i ara estudiarem i valorarem quins són els millors usos que li podem donar”.  

Arran de la clausura de Drinkking Lemon, l’Ajuntament activarà aquest divendres i dissabte a la nit un dispositiu policial especial a la zona per notificar a les usuàries i usuaris que s’hi desplacin el tancament de la discoteca i el cessament definitiu de l’activitat.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar