Detenen un empresari santcugatenc en una operació on s’han incautat 620 quilos de cocaïna

(8/2/2024 – Redacció)

Les autoritats han intervingut a Madrid 620 quilos de cocaïna que viatjava barrejada amb sal en un contenidor que van detectar al port de Barcelona procedent de Colòmbia. En l’operació s’han detingut a set persones, entre elles l’administrador de l’empresa importadora que tenia seu a Sant Cugat.

L’actuació va començar quan es va tenir coneixement de l’enviament al port de Barcelona d’un contenidor que podria portar cocaïna barrejada amb la càrrega, que consistia en sal mineral per a alimentació d’animals, i que no seria detectable pels reactius de camp utilitzats habitualment. El passat 8 de gener, la Unitat Operativa de Vigilància Duanera de Barcelona va detectar un contenidor procedent de Colòmbia la càrrega declarada del qual consistia en 1.000 sacs de sal i que era importat per una empresa amb domicili a Sant Cugat del Vallès. Després de la seva inspecció i anàlisi pel Laboratori de Duanes de Barcelona van detectar que alguns d’ells contenien cocaïna. Amb la finalitat d’identificar als integrants de l’organització criminal es va disposar un operatiu de lliurament vigilat de la mercaderia fins a Madrid. Una operació on es van detenir sis persones.

El 25 de gener funcionaris de la Unitat Operativa de Barcelona van procedir en Sant Cugat del Vallès al registre del domicili de l’administrador de la societat importadora, on va ser detingut. Els set detinguts han passat a disposició judicial i s’ha decretat l’ingrés a la presó de tres d’ells i llibertat amb càrrecs i sense passaport de la resta.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar