Detingudes dues persones per sis robatoris amb força en habitatges de Sant Cugat i Rubí

(26/07/2022 – ACN)  

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 de juliol un home i una, de 34 i 43 anys, com a presumptes autors de sis robatoris amb força en habitatges, cinc a Sant Cugat del Vallès i un a Rubí, i un a l’interior d’un vehicle a Barcelona. La investigació va començar el mes de maig arran d’un seguit de robatoris amb força a domicilis amb elements que apuntaven a una mateixa autoria. Tot eren cases a quatre vents, on els autors accedien saltant la tanca perimetral i posteriorment accedien a l’interior de l’habitatge forçant portes o finestres. Fruït de les gestions policials es va poder acreditar la participació dels dos presumptes autors, que es desplaçaven des de Barcelona per cometre els fets.

Fotografia cedida pels Mossos d’Esquadra

Tres dels fets investigats es van cometre el mes de maig i els altres tres durant la revetlla de Sant Joan.

L’endemà de les detencions es va realitzar una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí al domicili dels investigats a Barcelona, on es van intervenir diferents objectes que, presumptament, provenien de delictes contra el patrimoni.  

El 20 de juliol els detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí, que va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.

.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger