“Diada Nacional”

Diada Nacional

mireia-ingla-model-opinio
L’Onze de Setembre ve marcat per la contínua i inesgotable voluntat de bona part del nostre poble de construir plegats una República Catalana, perquè estem plenament convençuts que és el millor instrument per poder bastir un país més just, cohesionat i solidari.

Ens trobem davant d’un camí ple d’obstacles, certament. Ho sabíem els qui apostàvem per la independència ja fa anys i encara més ara, quan l’Estat ha ensenyat la seva cara més fosca tancant a la presó bones i pacífiques persones per haver permès una votació.

I malgrat això no ens cansarem mai d’oferir la mà estesa i diàleg. I, alhora, no deixarem d’alçar la veu i denunciar la repressió que patim com a país, especialment ara que estem pendents de la sentència d’un judici infame, del qual només podem esperar l’absolució.

Som persones pacífiques i republicanes, volem superar el règim del 78 i apostem per un referèndum, sense renunciar a eixamplar els límits d’un moviment que ha de transmetre il·lusió i esperança.

Animo tothom a viure la Diada Nacional de Catalunya com se senti més còmode, amb civisme i respecte envers el qui pensa diferent. Aquest dia ha de ser el dels drets i llibertats per a tothom, sense excepció. Només ens en sortirem si treballem per ser un sol poble, divers, plural i on ningú es quedi pel camí.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar