Dos incendis a Sant Cugat aquest cap de setmana

(20/06/2022 – Redacció)  

Aquest cap de setmana s’han produït dos incendis a Sant Cugat. El primer es va produir divendres a la tarda la llera de la riera al parc de la Pollancreda. En total van cremar uns 4.000 metres quadrats de vegetació. Un menor va ser atès pels serveis mèdics amb ferides de poca consideració. Segons fonts policials uns menors haurien estat jugant a la zona amb uns petards que s’havien trobat. El menor ferit hauria intentat sufocar l’incendi.

El segon incendi es va produir dissabte al matí quan el foc va cremar uns 100 metres quadrats de matolls i sembrat al carrer Sòcrates, situat entre Sant Cugat i Rubí.

Foto: ADF

 

L’EMD de Valldoreix prohibeix els petards

Segons dades dels Bombers de la Generalitat, Catalunya ha patit una mitjana de 45 incendis diaris des del passat dimecres. Per aquest motiu es demana extremar les precaucions per aquest Sant Joan.

La normativa estableix que no es poden tirar petards ni fer fogueres a menys de 500 metres de zones boscoses.

 

Per aquest motiu l’EMD de Valldoreix ha prohibit fins al 15 d’octubre fer fogueres i llançar petards a cap indret de la vila.

Llavors aquesta prohibició també s’estableix en altres zones boscoses de Sant Cugat com la Floresta o les Planes? Preguntat sobre aquest tema a l’Ajuntament , aquest s’ha limitat a recordar la normativa actual però no ha detallat si aplica en la totalitat d’aquests barris.

La Generalitat estudiarà entre dimarts i dimecres endurir mesures mentre que alguns municipis ja han prohibit els petards.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar