Ecologistes i famílies d’alumnes es manifesten al darrer ple enfrontats per l’Escola La Mirada

(18/10/2022 –  Redacció)  

El ple d’octubre ens ha deixat moltes imatges, a més de la nova ubicació provisional, han coincidit als carrers adjacents a La Unió i durant l’audiència pública dos col·lectius amb posicionaments enfrontats respecte al nou projecte de l’Escola La Mirada. Per un costat, una desena de representants dels col·lectius ecologistes mobilitzats per la plataforma SOS Bosc Volpelleres, que reclamen un espai alternatiu per a la construcció de l’escola menys intrusiu amb l’espai forestal.

I de l’altre, a menys de 50 metres, l’Associació de Familiars d’Alumnes de l’Escola La Mirada va concentrar prop d’un centenar de persones per exigir que no s’endarrereixi més el projecte del nou edifici de l’escola que porta ja set anys funcionant en barracons provisionals. És un problema que s’arrossega des de fa anys i, tant uns com els altres, no és la primera vegada que es manifesten a les portes d’una sessió plenària. Això sí, les seves concentracions encara no havien coincidit.

Durant el torn de participació ciutadana, representants dels col·lectius ecologistes i de l’AFA van expressar els seus posicionaments. El govern municipal s’ha mostrat a favor de les famílies i de no endarrerir més el projecte. L’alcaldessa Mireia Ingla ha demanat als col·lectius ecologistes que “deixin de judicialitzar” el projecte de La Mirada i ha afirmat que les obres començaran aquest mateix Nadal.


De moment, el ple d’octubre ha aprovat l’adjudicació de les obres en dues mocions que han comptat amb els vots favorables de tots els grups municipals menys Junts per Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar