Eduard Torres, nou president de Sant Cugat Empresarial

(16/2/2024 – Redacció)

Eduard Torres ha estat escollit per unanimitat com a nou president de l’Associació de Sant Cugat Empresarial fins l’any 2028, en el decurs de l’Assemblea General de l’entitat celebrada aquest dijous al QGAT Restaurant Events & Hotel, amb l’assistència de més d’un centenar d’associats. La candidatura de Torres ha estat l’única presentada davant de la Junta Electoral, des de que el passat 1 de febrer s’iniciés el procés electoral amb la comunicació directa als associats, tal con s’indica en els estatuts.

Fotografia cedida: Sant Cugat Empresarial

Durant la seva intervenció, el nou president ha agraït la confiança dels associats envers la Junta Directiva que encapçala, i ha marcat les línies d’actuació de l’associació per als propers 4 anys, que passen entre d’altres ‘per guanyar més presencia i visibilitat en l’àmbit econòmic i social de la ciutat i de l’entorn, que es tradueixi en més lobbisme a tots els nivells de cara als nostres associats’. En aquest sentit, el nou mandatari ha assegurat que ‘Sant Cugat i el nostre entorn té un teixit empresarial i un teixit associatiu molt ampli, i hem de fomentar la correspondència amb altres entitats’.

Torres també ha anunciat la creació d’un comitè executiu, format pel president, el past president, els vicepresidents, el secretari i tresorer, amb repartiments de funcions i responsabilitats per àrees de treball. “Ens hem de posar a treballar i hem de pensar sempre en el soci“, assegurant que en aquestes comissions de treball i podran formar part totes les empreses associades que estiguin interessades.

El president de l’entitat, també ha promès millorar la comunicació amb els socis, amb la publicació dels acords de la Junta Directiva i de les assemblees, i també ha anunciat que “els associats disposaran d’una bústia oberta on podran proposar temes que vulguin sotmetre a consideració de la Junta per poder-los tirar endavant”.

El nou president de Sant Cugat Empresarial, ha assegurat que es mantindran l’organització de jornades monogràfiques agrupant i convidant a les empreses de cada sector, siguin o no sòcies, que puguin estar interessades per fomentar el coneixement i el networking.

Torres també ha subratllat el valor d’un relació propera i col·laborativa amb les administracions publiques. En aquest sentit ha destacat la bona entesa mantinguda al llarg d’aquests anys amb l’Ajuntament de Sant Cugat, assegurant que el consistori “ha de ser el nostre company de viatge”, expressant així el compromís de treballar de la mà amb el consistori en els grans projectes municipals i supramunicipals, així com a la solució de problemàtiques generals i particulars als parcs empresarials de la ciutat. Finalment, el president ha afirmat que li agradaria que Sant Cugat Empresarial abanderi juntament amb l’Ajuntament, la creació d’un jutjat propi a la ciutat, una reivindicació històrica del municipi.

Junta Directiva
La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial presidida per Eduard Torres (Torres & Associats Advocats), estarà formada per Sílvia Martí (Moventia), Juanjo Martínez (Networkia), Olga Velasco (Marcove), Joan Alsina (Acceso Corporate), i David Pedrerol (Indus Enginyeria i Arquitectura) com a vicepresidents; Juan Knuth (Wavip) com a tresorer; Joan Franquesa (Feliu Franquesa) com a secretari; i Lluis Machon (Banc Sabadell), María Carrá (HP), Lluís Sisquella (Grup Sisquella), Berta Solé (Occident Assegurances), Joana Corominas (Catalònia Fundació Creactiva), Rafael Reyes (Acciona Energia), Josep Maria Montserrat (Sorea), Laura Grau (Totmedia), Xavier Tintoré (Fluidra) i Robert Navarro (Distribudisc S.L.) com a vocals.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar