El 6 d’octubre s’organitza una marxa nòrdica i caminada popular solidària per l’Alzheimer

08/08/2019 – REDACCIÓ /

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, el 21 de setembre, Team Partners i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA) ha programat per al 6 d’octubre la primera edició d’una marxa nòrdica i una caminada popular solidària.

marxa-nordica-santcugat-alzheimer
Fotografia del web Parc Nacional de Collserola

L’objectiu de la marxa és sensibilitzar a la gent sobre la malaltia de l’Alzheimer i aconseguir fons propis per a l’associació per fer front a totes les despeses.

La marxa solidària recorrerà els camins de Collserola fins a la zona de Can Coll per després tornar a Sant Cugat. Seran aproximadament uns 7 quilòmetres de distància. La sortida serà des del Parc de la Pollancreda.

La marxa nòrdica es diferencia de la marxa convencional en el fet que es fan servir uns bastons semblants amb els que s’utilitzen a l’esquí de fons. Es tracta d’una activitat que a nivell físic és més completa que la caminada tradicional.

La primera edició de la marxa nòrdica i la caminada popular per l’Alzheimer és una activitat transversal dirigida a tots els públics.

La inscripció s’obrirà a principis de setembre des dels webs de Teampartners i l’AFA. El preu serà de 15 euros per als adults i 5 euros per als menors. A més, hi haurà l’opció de fer un pagament complementari pel dinar de després al Parc de la Pollancreda.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar