Ciutadans sol·licita la suspensió del cobrament del Tribut Metropolità

14/05/2020 – REDACCIÓ /

El portaveu de Ciutadans de Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat que la formació sol·licitarà en el pròxim ple de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la suspensió del cobrament del Tribut Metropolità i la congelació d’impostos per a 2020.

En aquest sentit, Ciprian ha explicat que a més sol·licitarem el retorn dels rebuts cobrats del 2019 del Tribut Metropolità degut, segons ha puntualitzat, “a l’error en el càlcul que va existir“. A més ha recordat que “Cs es va oposar des de l’inici a la tramitació del recàrrec metropolità per a 2020“, perquè com ha detallat “es va fer de manera opaca a la ciutadania” i ha instat al govern metropolità “a no continuar augmentant la càrrega fiscal als ciutadans“. Així mateix ha anunciat que sol·licitarà la creació d’una taula de diàleg amb representants de la plataforma ‘No al Tribut Metropolità’, ja que en la seva opinió “fins avui no se’ls ha tingut en compte per part del govern metropolità“.

manifestacio-tribut-metropolita
Manifestació en contra del Tribut Metropolità

Ciprian ha insistit en la necessitat que s’inclogui en el Pla Director d’Infraestructures (PDI) 2021-2030, “les inversions necessàries per a pal·liar el desequilibri d’infraestructures existents en algunes poblacions de l’AMB” i que s’adapti el pressupost de 2020 a la nova realitat econòmica que sorgirà després de la COVID-19.

El govern local va anunciar fa unes setmanes 60 mesures per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus. Una d’elles és una línia d’ajuts i suport per fer front a la despesa del Tribut Metropolità a les empreses, comerços i autònoms que demostrin la davallada de la seva activitat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar