El 95% dels comerços de Sant Cugat tornen a obrir en la fase 0,5

19/05/2020 – REDACCIÓ /

Durant la fase 0,5 els comerços de fins a 400m2 poden obrir amb la novetat que no cal cita prèvia, una mesura que sí que ha ajudat al comerç local. Segons declaracions de Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, a TV Sant Cugat i Sant Cugat Magazine aquesta mesura “sí que ajuda perquè hi ha molta gent que passa pel carrer, veu una cosa que li agrada i entra directament a la botiga sense haver de trucar prèviament“. Actualment quasi totes les botigues de Sant Cugat estan obertes, el 95%, i la resta, segons Carballo, són locals grans que sobrepassen els 400m2 i que no han tingut temps d’arreglar-ho. La majoria de comerços de la ciutat estan fent descomptes i faran rebaixes durant els dies que venen.

Sobre l’entrada de Sant Cugat a la fase 1 el dilluns vinent, els comerciants veuen “amb esperança entrar dilluns en fase 1 i esperem que molts negocis comencin arrencar“, ha explicat Carballo.

Pel que fa a la mesura d’aplicar un límit a l’aforament dels carrers de l’eix comercial, Sant Cugat Comerç veu amb bons ulls aquesta mesura. El que rebutgen són algunes mesures per restringir la mobilitat al centre que actualment està estudiant el consistori: “Com més dificultats posem a la gent perquè vingui al centre serà pitjor pel comerç“.

Des de Sant Cugat Comerç es recomana a la ciutadania anar a comprar amb mascareta i que es rentin les mans amb el gel desinfectant que hi ha a totes les botigues: “Demanen a la ciutadania que respectin la normativa. Tots els comerços de Sant Cugat són segurs. I que sobretot que comprin en el comerç local, ara més que mai són imprescindibles.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar