El Ballet Nacional de Cuba torna a Sant Cugat amb la gira mundial de “Giselle” el proper 4 de maig

(26/4/2024 – Redacció)

El Ballet Nacional de Cuba torna a Sant Cugat amb l’espectacle “Giselle”, un gran muntatge ambientat a l’Alemanya de l’època medieval, amb un dels rols femenins més mítics del repertori clàssic.  Aquest cèlebre ballet està basat en l’obra De l’Allemagne de Heinrich Heine, amb una partitura creada per Adolphe Adam, i va ser interpretat per primera vegada a París el 1841. 

L’originalitat de la partitura crea una unitat dramàtica i coreogràfica, gràcies als leitmotivs dels personatges i de les situacions, on la dansa és el mitjà fonamental per explicar la història, una història d’amor, de bogeria, de traïció, de penediment i de mort, amb tota l’emoció i l’elegància dels millors ballets clàssics romàntics.

La gira d’aquesta versió de “Giselle” creada per Alicia Alonso està recollint molt bones crítiques a tot el món, on destaquen el segell distintiu d’integritat dramàtica, de l’estil romàntic i de la grandesa que assoleix el Ballet Nacional de Cuba amb la seva posada en escena.

A la nostra ciutat  podrem veure aquest espectacle el proper dissabte 4 maig a les 19 h del vespre al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar