El Bosc de Volpelleres obre de nou després de pavimentar els camins

09/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns, després de dues setmanes d’obres, s’obriran de nou els camins del Bosc de Volpelleres després de les obres de pavimentació. La finalitat de l’arranjament del Bosc de Volpelleres és fer-lo més accessible a tothom, així com al pas dels vehicles de manteniment i emergències.

bosc-volpelleres
Fotografia d’arxiu de Wikipedia.org

El Bosc de Volpelleres s’obre novament al públic després de dues setmanes tancat per les obres de pavimentació dels camins de la zona nord, que es van iniciar dilluns 26 d’agost.

L’empresa constructora Ambitec Servicios Ambientales Sau, adjudicatària de les obres d’arranjament del Bosc de Volpelleres, va demanar a l’ajuntament restringir totalment l’accés al recinte mentre durin les obres.

Tot i que les instruccions municipals van ser les d’executar l’obra sense tancar el bosc, la Direcció de les obres, la Coordinació de seguretat i salut i els responsables de l’AMB van creure convenient tancar tots els accessos al parc per raons de seguretat, ja que hi transitaran camions i maquinària pesant.

Les obres de pavimentació amb sauló estabilitzat s’han fet en dues fases. La primera es va executar la segona setmana del mes d’agost i va afectar el tram més proper a l’estació de ferrocarrils de la Generalitat, mentre que la segona va consistir en fer camins a la zona nord.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar