El campus de Sant Cugat de la UIC acull Cuides, la primera clínica universitària d’Espanya en cures pal·liatives

(09/02/2022 – Redacció)   

El Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha acollit la presentació de Cuides, una nova clínica adreçada a les persones amb malalties avançades i que necessitin cures pal·liatives. Aquesta està situada a l’Hospital Universitari General de Catalunya. L’objectiu d’aquesta clínica universitària creada per la UIC és cuidar i acompanyar de manera integral, activa i personalitzada a totes aquelles persones que pateixen malalties avançades, així com a les seves famílies.

L’acte de presentació, que ha estat conduït pel periodista Ramon Pellicer, ha comptat amb la intervenció de la Dra. Natalia de Iriarte, directora mèdica de la clínica Cuides UIC Barcelona; el subdirector general de la Fundació “la Caixa”, Marc Simón, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

L’alcaldessa Mireia Ingla juntament amb el periodista Ramon Pellicer durant l’acte de presentació de Cuides Foto: Lali Puig

Ingla ha destacat que és un honor per la ciutat comptar amb un equipament d’alta qualitat, tot i que el nou centre donarà servei a les persones que tinguin una assegurança mèdica o que el paguin:És un honor per a la nostra ciutat comptar amb un equipament d’altíssima qualitat fruit del compromís cap a les persones que compartim amb UIC Barcelona i l’Hospital Universitari General de Catalunya”.

A la vegada l’alcaldessa  ha ressaltat que, tot i que Sant Cugat no té cap hospital públic, tenir l’Hospital General de Catalunya, que actualment és un centre privat, és una sort per la ciutat.

Les regidores Aristoy i Gorina visiten la clínica juntament amb Ingla Foto: Lali Puig

Cuides UIC Barcelona compta amb unes instal·lacions i espais que neixen amb la voluntat de crear un entorn confortable i acollidor, allunyat de l’ambient hospitalari així com un equip multidisciplinari de professionals de diferents especialitats com la medicina, la infermeria, la psicologia, la fisioteràpia i el treball social.

Com explica la seva directora mèdica, la Dra. Natalia de Iriarte, “tots els professionals que formem Cuidis UIC Barcelona tenim una alta vocació de cura que ens impulsa a centrar tota l’atenció en la persona i a l’entorn del pacient per a poder adaptar-nos i donar un suport personalitzat a cada cas”.

Cuides UIC Barcelona està situada a la planta 2 de l’Hospital Universitari General de Catalunya.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger