El CAP de Valldoreix tancarà aquest agost

10/06/2021 – Redacció /

Pel que fa a la campanya de vacunació contra la COVID-19 que es fa des del centre, tot i està tancat el CAP, el punt de vacunació romandrà obert.

CAP de Valldoreix

El CAP de Valldoreix finalment tancarà aquest mes d’agost, segons ha confirmat Mútua Terrassa a Televisió Sant Cugat. El centre d’atenció primària tancarà les seves portes del 2 d’agost al 3 de setembre. Mútua Terrassa assegura que aquesta decisió és per poder garantir la cobertura de vacances del personal del centre i per poder garantir la cobertura de personal del punt de vacunació. 

Pel que fa a la campanya de vacunació contra la COVID-19 que es fa des del centre, tot i està tancat el CAP, el punt de vacunació romandrà obert.

D’aquesta manera els usuaris del CAP de Valldoreix s’hauran de dirigir durant el mes d’agost al CAP Sant Cugat i per l’atenció pediàtrica al Cap Can Mates en horari habitual.

El CAP de Valldoreix actualment també és el centre d’atenció primària dels veïns de la Floresta, ja que el consultori de la Floresta, i també el de les Planes, estan sense metge des de fa 1 any i 3 mesos i tan sols disposen de personal d’infermeria i administració unes hores a la setmana.

Marea Blanca, la Plataforma de Pensionistes i alguns partits com la CUP han denunciat aquest fet i reclamen a Mútua Terrassa que el centre estigui obert també a l’estiu. Recorden que la pressió ciutadana va aconseguir que el CAP de Valldoreix es mantingués obert els estius de 2018 i 2019.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar