El Carnaval de Sant Cugat denuncia que no pot tancar el programa d’enguany per culpa de la poca implicació de l’Ajuntament

(23/1/2024 – Redacció)

L’organització del Carnaval Sant Cugat ha denunciat a les xarxes que no pot tancar el programa d’enguany per culpa de la poca implicació de l’Ajuntament. Afirmen que “l’Ajuntament no ens confirma el que depén d’ells. El control dels espais públics. I així estem, parats esperant si ens obliguen a acabar el cercatasques al carrer, entre d’altres”. En altres edicions el consistori havia facilitat un espai al casal de Torreblanca per a finalitzar l’itinerari del Cercatasques, però aquest any, a dues setmanes de què comenci, encara no els hi han comunicat cap ubicació.

A l’espera d’una resposta, demà dijous a les 18:30 h a la rambla Can Mora, 17, s’ha organitzat una roda de premsa on es presentaran les activitats del Carnaval 2024 a Sant Cugat i on s’espera que s’hagin concretat tots els punts de l’organització que encara resten per concretar. Està previst que hi assisteixi la regidora de Cultura, Núria Escamilla.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar