El carril bici fins a Rubí es completarà al desembre després de 5 anys d’obres

Les obres de construcció del carril bici per connectar Sant Cugat i Rubí encaren la recta final. En uns mesos està previst que finalitzin les obres del seu pas sota l’autopista i aquesta setmana han començat els treballs del darrer tram de Sant Cugat, entre l’avinguda dels Països Catalans i la rotonda del Centre Comercial Sant Cugat (plaça dels Carreters).

El nou tram tindrà una llargada de 630 metres i una amplada de 2,5 metres. Transcorrerà paral·lel a la carretera de Rubí fins a arribar al semàfor de davant de l’Institut FP Sant Cugat on creuarà cap a l’altra banda per connectar amb el Centre Comercial Sant Cugat.

Les obres, que desenvolupa l’AMB, aniran a càrrec de l’empresa Servial i suposen una inversió de 863.129,98€ (IVA inclòs). La durada prevista de les obres és de set mesos. No es preveuen afectacions destacades al trànsit mentre es desenvolupin els treballs, més enllà de les que ja estan provocant desde fa mesos les obres de l’Incasòl per adequar un carril bici pel pas de sota l’autopista AP7. Unes obres que d’ençà que van començar l’estiu passat han provocat molta congestió a la zona i que amb una durada aproximada d’un any, haurien de finalitzar a l’agost.

Amb la finalització del pas sota l’autopista i del darrer tram de Sant cugat, per fi es completaran totes les obres del projecte de connexió entre Sant Cugat i Rubí  amb carril bici que fa 5 anys que va començar. Les obres del primer tram del carril, a través de la rotonda de l’hipòdrom, van començar al febrer del 2019.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar