El Circ Històric Raluy omple de màgia Sant Cugat fins el 26 de novembre

(13/11/2023 – Redacció)

Quin és el veritable origen del circ? Per què les persones desafien les lleis de la física i empenyen els seus cossos i els seus sentits fins al límits? Aquestes són les preguntes a les que volen donar resposta a “Kirko”, el nou espectacle del Circ Històric Raluy.

L’espectacle d’aquest circ no només es troba dins de la carpa, travessar les seves portes és com viatjar en el temps, des de les carrosses centenàries a l’orgue que data del 1910. També és una visita obligada el carruatge cafeteria centenari, perfectament conservat i decorat.

Un cop dins, la màgia del Circ Històric Raluy ens desborda amb un espectacle apassionant d’acrobàcies, malabarismes, equilibrisme i proeses aèries. A més de comptar amb l’humor de Davis Vassallo, considerat un dels millors clowns internacionals.

Aquest circ ha visitat la nostra ciutat en incontables ocasions però enguany, com a novetat, ha instal·lat la seva carpa en un nou emplaçament, al c/ d’Alfons d’Aragó, al costat de la comissaria dels Mossos.

El Circ Històric Raluy porta la gira del seu darrer espectacle a Sant Cugat del 10 al 26 de novembre, amb funcions a la tarda de dimecres a diumenges i doble funció els caps de setmana.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar