El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat celebra el seu tradicional Festival de Nadal

(22/12/2023 – Redacció)

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha organitzat, un any més, el seu Festival de Nadal amb més de 500 gimnastes que han omplert el PAV3 de la ZEM Rambla del Celler.

Han participat a l’espectacle 383 esportistes del club de les àrees de psicomotricitat, escola base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup, adults i aquest any com a novetat, també del grup de gimnàstica inclusiva.

També han participat les 8 escoles de Sant Cugat, Bellaterra i Rubí que gestiona el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Són La Mirada, L’Olivera i el Col·legi Pureza de María, de Sant Cugat; el Col·legi La Vall de Bellaterra, i les escoles Ribas, Maristes, Ca n’Alzamora i Mare de Déu de Montserrat, de Rubí.

El Festival, ambientat amb temàtica nadalenca s’ha desenvolupat desenvolupa en dos torns, oferint un total de 35 actuacions. Un acte que ha estat possible gràcies al suport de patrocinadors com Clínica Belba, La Sort del Nino i Moonz, juntament amb altres empreses col·laboradores com Amoma dessert style, Luxury Travel Group, Capote’s Sant Cugat i Taller del Cos

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar