El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat guardonat en els Premis del Semàfor de Valors del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona

(19/06/2022 – Redacció)  

Els 3 equips de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han estat distingits en els Premis del Semàfor de Valors d’aquest curs 2021-2022, que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB). L’entrega del guardó ha estat aquest dimarts, 14 de juny, al vespre, al Teatre l’Aliança del Poblenou, a Barcelona.

Gimnastes del club amb el guardó

Reconèixer l’actitud i els valors positius de l’esport

La 3a Gala del Semàfor de Valors és un acte que posa punt final a la temporada del CEEB, i que té com a objectiu reconèixer l’actitud i els valors positius de l’esport, dels equips i entitats guanyadores de la Classificació del Semàfor de Valors.

En el cas dels esports d’equip es reconeix a cada equip de cada modalitat i categoria esportiva. En el cas dels esports individuals es reconeix a cada entitat de cada modalitat esportiva.

A banda de representants de les gimnastes dels equips d’estètica de grup del club, també hi han assistit Monica Viñals, presidenta del CGRE Sant Cugat, i Tania Müller, coordinadora esportiva d’estètica de grup de l’entitat.

Tania Müller ha assegurat que “aquest guardó representa una alegria molt gran pel nostre club. Perquè si volem que alguna cosa ens representi, són aquests valors positius de l’esport i de la bona actitud i, això, ho hem aconseguit entre tots: pares, gimnastes, cos tècnic i club. De vegades, els resultats arriben, i de vegades no. Depèn de molts factors que influeixen. Però, si partim d’aquesta bona actitud en el dia a dia i en aquests valors positius de l’esport, segur que gaudirem del camí i, més aviat o més tard, gaudirem també de la millora en el rendiment i la satisfacció de la superació personal”.

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha participat en les 3 fases del campionat que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) durant aquest curs 2021-2022.

Al Campionat d’Espanya d’estètica de grup

L’equip infantil 12-14 anys participa aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny en el Campionat d’Espanya -prova única- que es fa a Cartagena.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar