El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat presenta els equips de les seves 300 gimnastes

(3/10/2022 – Redacció/Sant Cugat Creix)  

Per segon any consecutiu, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha presentat  els seus equips de cara la nova temporada 2022-2023. L’acte La Gala de Presentació dels Equips ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler amb la participació de part les 300 gimnastes de l’entitat. Des dels equips federats als grups de l’escola base, han participat oferint una exhibició. A més, durant la presentació, també s’han anunciat les temàtiques i les músiques dels equips per aquest nou curs esportiu.

Un altre dels plats forts de la jornada han estat les exhibicions dels gimnastes internacionals Alexandra Agiurgiuculese i Gerard López, i de l’exgimnasta internacional Natalia García, també exgimnasta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Alexandra Agiurgiuculese és una gimnasta italiana d’origen romana que ha guanyat, entre altres èxits esportius, una medalla de bronze en el Campionat del Món de gimnàstica rítmica el 2018, Mentre que Gerard López és un gimnasta de 25 anys, de Santa Coloma de Cervelló, que s’ha adjudicat diversos Campionats d’Espanya.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger