El Club Muntanyenc entrega els trofeus de la 63a Marxa Infantil

(7/11/2022 –  Redacció)  

El Club Muntanyenc ha fet entrega aquest cap de setmana de prop d’un centenar de trofeus als guanyadors de la darrera edició de la Marxa Infantil de Regularitat. Un reconeixement que s’han endut els guanyadors d’enguany, la Martina Pardo i la Laia Marco (parella 506), però les 90 primeres parelles classificades de les prop de 400 que van participar. 

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Mireia Ingla i de diversos regidors, a més dels mitjans de comunicació de la ciutat que han fet entrega dels guardons. Televisió Sant Cugat ha entregat el premi a la parella formada pel Pol Petidier i Gal·la Petidier (dorsal 757), entre molts d’altres.

A més de les 90 primeres parelles classificades, també s’ha entregat un reconeixement a l’escola i la classe amb més participació,  i a l’escola amb millor puntuació.

El Club Muntanyenc Sant Cugat també ha aprofitat l’acte per a fer entrega d’un xec de 2.050 euros a l’Associació Labdoo de Sant Cugat, l’entitat que enguany ha estat triada pel club per al donatiu recaptat amb les inscripcions. Un projecte social que s’encarrega de recollir ordinadors de segona mà a tot el món i reconvertir-los en dispositius educatius per a països i col·lectius necessitats.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar