El Club Rugby Sant Cugat espera celebrar el Campus d’estiu aquest estiu

12/05/2020 – REDACCIÓ /

El Club Rugby Sant Cugat ja prepara la pròxima temporada després que la Federació Catalana de Rugbi i l’espanyola hagin donat per acabades les temporades. Tot i això, aquest estiu, el club confia que es pugui realitzar el  Campus d’Estiu del 30 de juny al 31 de juliol,  seguint totes les mesures que dicti l’estat. El Club ja ha anunciat a les xarxes socials que resta a l’espera de les indicacions de l’Ajuntament per veure com es gestionarà el Campus d’Estiu.

Imatge d’un dels partits del Club Rugby Sant Cugat d’aquesta temporada

Com podeu veure, el club no atura la seva activitat i ja prepara el Campus de Tecnificació per a les categories de S16 i S18 de la mà dels jugadors olímpics i del planter Pol Pla i Joan Losada, que se celebraria per primera vegada aquest estiu.

Canvis en l’organigrama del club

A banda d’aquests campus, el club de Rugby Sant Cugat  ha anunciat novetats destacades de cara a la pròxima temporada des del punt de vista organitzatiu.

Daniel Ripol, que fins ara era el director tècnic de l’Escola i Sergi Derqui seran els responsables tècnics del sènior masculí la temporada vinent. Treballaran estretament amb Eloy Valentinis i Gerard Mayol, jugadors del planter.

Després dels èxits aconseguits, classificació per a la lliga d’ascens a la màxima categoria i classificació per als play-offs,  Albert Casorran  seguirà liderant el sènior femení amb Josep (Manru) com a preparador físic.

De la resta de canvis en l’organigrama, en destaca que  Ezequiel Biagini assumeix la direcció de l’escola del club després d’una llarga trajectòria com a entrenador d’aquesta secció.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar