El Club Tennis Sant Cugat es prepara per a la reobertura

21/05/2020 – REDACCIÓ /

Encara no té data de reobertura, però el Club de Tennis Sant Cugat ha difós aquest vídeo a les xarxes socials per explicar als seus socis els protocols que seguiran per garantir la seguretat quan obrin les portes, davant la possible entrada de Sant Cugat a la fase 1 de desescalada.

En aquest vídeo es convida a la seva comunitat a evitar el contacte físic amb altres persones i a mantenir la distància de dos metres.

A més, s’informa que per accedir a les instal·lacions del club s’ha cancel·lat l’empremta digital. Per poder entrar al club, s’haurà de portar un compromís signat de casa.

L’entitat dona també altres avisos com que es confirmi la reserva de la pista sempre amb la recepció, que els únics lavabos disponibles oberts seran els del Parc infantil i el de Casa Club o que els jugadors es podran rentar el material de joc abans d’entrar a les pistes.

També recomana altres mesures com que els socis portin l’aigua de casa perquè les fonts restaran precintades, adverteix que l’ús de mascareta és obligatori en els espais interiors i demana que es mantingui la distància de seguretat en el canvi de pista.

Si Sant Cugat entrés a la fase 1 de desescalada el pròxim dilluns 25 de maig, el Club Tennis Sant Cugat podria obrir les seves portes als seus socis la setmana que ve.

Pistes del Club Tennis Sant Cugat. Foto de Twitter.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar