El concert de Valsos i Danses de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat converteix el Teatre-Auditori en una gran festa

(27/12/2023 – Redacció)

El concert de Valsos i Danses de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat és tota una tradició de les festes de Nadal a la nostra ciutat. Segueix l’estela del concert de Cap d’Any de Viena i cada any ofereix un gran repertori amb moltes sorpreses i bon humor. La d’aquest any ha estat sens dubte la participació de la popular actriu Lloll Bertran que ha exercit com a mestre de cerimònies durant bona part del concert, interactuant amb el públic i entrant a escena d’una forma ben particular.

El programa del concert de valsos de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat d’enguany té una primera part dedicada a compositors europeus com Delibes o Txaikovski i una segona dedicada a la saga dels Strauss. En la part final de bisos no hi faltarà “Al bell Danubi blau” i la “Marxa Radetzky”.
Hi haurà també música catalana: una sardana de Pau Casals (enguany s’escau els 50 anys de la seva mort) i una suite de Salvador Brotons, que inclou vuit nadales: “A vint-i-cinc de desembre”, “El petit vailet”, “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Sant Josep i la Mare de Déu”, “A Betlem me’n vull anar”, “L’Àngel i els pastors” i “El cant dels ocells”.
Al concert hi participarà l’actriu Lloll Bertran -que hi ha aportarà unes quantes dosis d’humor- i el rapsode Celdoni Fonoll. També és previst que hi participi el públic.

Gira per diferents ciutats catalanes
Com cada any, amb aquesta proposta, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat farà una gira per diferents ciutats catalanes. Els concerts previstos són els següents: el 17 de desembre a L’Auditori de Cornellà, el 23 de desembre al Centre La Amistat de Premià de Mar, el 27 de desembre al Teatre-Auditori Sant Cugat, el 29 de desembre al Teatre Fortuny de Reus, el 30 de desembre al Teatre Zorrilla de Badalona, l’1 de gener al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, el 7 de gener al Teatre Municipal Montcada i Reixac, i el 28 de gener a l’Ateneu Popular d’Esplugues.
Tots els concerts de la gira seran dirigits per Salvador Brotons, director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, a excepció del del 30 de desembre, que serà dirigit per Josep Ferré, director artístic d’aquesta formació musical.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar