El concurs d’arrossos de Festa Major es trasllada al passeig Gaudí

(18/05/2022 – Redacció)  

Ja comencem a saber detalls de la Festa Major de Sant Cugat, que se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol. La inscripció pel concurs d’arrossos començarà el dilluns 30 de maig i s’allargarà fins al 3 de juny. A banda de ser serà presencial, enguany també serà online i posteriorment es farà un sorteig.

El concurs d’Arrossos se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h. Tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final. La participació és lliure i oberta a tothom.

Les inscripcions seran del 30 de maig al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l’Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amicsveteransilaregalessia.com) des de les 8 h del 30 de maig fins les 24 h del 3 de juny.

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s’enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d’abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d’inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat.

La Festa Major començarà dimarts 28 de juny amb el seguici d’inici de festa i tot seguit el pregó. L’endemà, dimecres 29 i, per tant, Sant Pere, es realitzarà el seguici i al vespre el tradicional ball ‘Paga-li Joan’. El cap de setmana seran els dies forts i el diumenge hi haurà el concurs d’arrossos.

Trobareu el programa d’activitats complet de Festa Major al Sant Cugat Magazine de juny.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger