El congrés internacional BIMUN Esade arriba a la 7a edició amb rècord de participació

(21/04/2023 – Redacció)   

Esade Sant Cugat acull del 20 al 22 d’abril la 7a edició del congrés BIMUN Esade 2023, un esdeveniment internacional de debat en format simulació de les Nacions Unides (Model United Nations), que reuneix a joves estudiants d’entre 15 i 18 anys. L’esdeveniment comptarà amb la presència de 400 persones de més de 15 nacionalitats diferents.

https://www.instagram.com/p/CnKdlZbtOP2/

BIMUN Esade 2023 és una activitat cultural i educativa que fomenta l’aprenentatge de competències com la persuasió, el debat i la parla en públic, així com valors com la companyonia i el pensament crític. A més, l’esdeveniment promou la participació activa i l’engagement dels joves en temes de política internacional. En aquest sentit, els joves poden adquirir habilitats pel treball en equip, la resolució de problemes i el lideratge.

En aquesta edició els participants debatran un ampli ventall de temàtiques sota el lema “Broadening our Horizons”, com ara l’ús sostenible de l’energia, la lluita contra les addiccions, els conflictes armats al Sahel o el desenvolupament socioeconòmic de les dones arreu del món, entre d’altres. El debat tindrà lloc a Esade Sant Cugat, mentres que la Cerimònia d’Inauguració s’ha dut a terme a l’auditori d’Esade Pedralbes i la Cerimònia de Clausura a l’auditori del European International School of Barcelona.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar