El Conservatori de Música de Sant Cugat celebra 10 anys

(26/04/2022 – Redacció)  

Aquest any el Conservatori de Música de Sant Cugat compleix 10 anys i per celebrar-ho ha organitzat un gran concert que comptarà amb la participació de més de 100 músics, tant de les corals com de l’orquestra simfònica del centre.

El concert tindrà lloc al Teatre-Auditori el proper dimarts 3 de maig, a les vuit del vespre, sota la direcció de Raimon Romaní. Aquest serà gratuït i per assistir-hi caldrà reservar la invitació amb anterioritat a tasantcugat.cat

L’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, que va néixer el curs 1977-78. No va ser fins al 1992 que inauguren l’edifici de l’escola al Centre Cultural. Des d’aleshores un dels seus objectius era poder oferir una línia professionalitzadora dels estudis musicals. Un llarg camí que gràcies a la lluita d’un alumnat reivindicatiu i d’un professorat compromès va poder materialitzar-se fa deu anys. Amb el nou edifici s’oficialitza per fi el Conservatori de Sant Cugat, que entrava en funcionament el curs 2011-2012.

El Conservatori de Música de Sant Cugat, que pertany a la xarxa dels 27 Conservatoris de Catalunya, ha format una vintena d’estudiants que actualment estan fent o bé han realitzat estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger