El Conservatori de Música de Sant Cugat celebra el seu desè aniversari amb un gran concert

(04/05/2022 – Redacció)  

El Conservatori de Música de Sant Cugat ha celebrat el seu desè aniversari amb gran concert que ha comptat amb la participació de més de 100 músics, tant de les corals com de l’orquestra simfònica del centre.

Concert pel desè aniversari del Conservatori Foto: Ajuntament

El concert, que ha estat gratuït, ha tingut lloc al Teatre-Auditori a les vuit del vespre, sota la direcció de Raimon Romaní.

El Teatre Auditori ha acollit aquest concert Foto: Ajuntament

L’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, que va néixer el curs 1977-78. No va ser fins al 1992 que inauguren l’edifici de l’escola al Centre Cultural. Des d’aleshores un dels seus objectius era poder oferir una línia professionalitzadora dels estudis musicals. Un llarg camí que gràcies a la lluita d’un alumnat reivindicatiu i d’un professorat compromès va poder materialitzar-se fa deu anys i per fi el Conservatori de Sant Cugat entrava en funcionament el curs 2011-2012.

El Conservatori de Música de Sant Cugat, que pertany a la xarxa dels 27 Conservatoris de Catalunya, ha format una vintena d’estudiants que actualment estan fent o bé han realitzat estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger