El Cor Infantil Sant Cugat col·labora en el nou tema d’Álvaro Soler, ‘En Tu Piel’

13/09/2021 – Redacció

El cantant santcugatenc Álvaro Soler ha publicat fa unes setmanes la seva nova cançó ‘En Tu Piel’ i en aquesta ocasió ha volgut comptar amb la col·laboració d’infants de la nostra ciutat, concretament del Cor Infantil Sant Cugat d’Aula de So. El grup va estar treballant juntament amb el cantant d’èxit internacional en l’enregistrament d’àudio i vídeo de diversos temes, entre ells grans èxits com ‘El mismo sol’, i també en el concert al Festival Jardins de Pedralbes.

Segons ha informat Aula de So els assajos van ser el 20 i 21 de juny a l’escola de música Aula de So, situada a la plaça d’en Coll, i el dimarts 22 de juny es va enregistrar l’àudio i el vídeo a la fundació Miró de Barcelona de quatre cançons per a Prime Video d’Amazon. Finalment el divendres 25 de juny el Cor Infantil Sant Cugat va ser una de les sorpreses que el cantant tenia preparades per al concert al Festival Jardins de Pedralbes.

Álvaro Soler amb el Cor Infantil Sant Cugat Font: Aula de So

Segons declara el mateix Álvaro Soler al making off que ha publicat per Amazon Video, cantar amb nens era una cosa que feia temps que volia fer: “Estem a Sant Cugat i anem a cantar amb un cor de nens i és una cosa que volia fer des de feia molt temps“.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar