El Cros de Sant Cugat es converteix en una gran festa per celebrar el seu 25è aniversari

(13/11/2023 – Redacció)

Més de 3.700 participants han omplert el Parc de la Pollancreda en la 25a edició del Cros de Sant Cugat. Un aniversari que ha convertit aquest tradicional acte esportiu en una gran festa amb moltes sorpreses. El primer Cros es va celebrar l’any 2000 i des de llavors, aquest esdeveniment organitzat per l’Ajuntament a través de l’OMET (Oficina Municipal d’Esports per a tothom), no ha deixat de créixer.

Per commemorar el seu 25è aniversari, l’organització ha preparat algunes sorpreses, com una exposició retrospectiva amb fotografies històriques de la cursa; una nova cursa, el Mini-cros, per a nens i nenes de 2 a 5 anys; i la participació d’entitats de cultura popular, com els caparrots o els bastoners. En total, es van disputar 18 curses, més de 8 categories on van participar més de 3.700 corredors i corredores en distàncies que van anar dels 470 m fins als 1.800 m.

La recaptació d’aquest any s’ha destinat a l’entitat solidària  ‘Assadega’m’, una Associació de Grups d’Ajuda Mútua per a la Superació de l’Ansietat i la Depressió. Pel que fa a l’entrega de premis, es farà el divendres 17 de novembre a partir de les 18.30 a la plaça Barcelona.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar