El deteriorament de la masia de Can Canyameres obliga a l’Ajuntament a actuar d’urgència

(10/03/2023 – Redacció)   

La masia de Can Canyameres es trova en tan males condicions que l’Ajuntament s’ha vist obligat a aprovar una actuació d’urgència per estabilitzar l’edifici per un valor de 140.000€.  L’objectiu és definir les accions d’apuntalament i enderroc puntual que s’han de dur a terme en aquesta masia, que es roba en mal estat. Aquesta actuació permetrà garantir la seguretat dels tècnics i operaris que, en una fase posterior, hagin d’accedir a l’interior de la masia per tal de realitzar els treballs de redacció del projecte definitiu de consolidació de l’edifici.

Aquesta actuació d’urgència (apuntalament i enderroc puntual) té un pressupost de 140.000€. L’Ajuntament iniciarà ara el procés per contractar els treballs, que tenen una durada prevista de 3 mesos.

La Masia de Can Canyameres al barri de Volpelleres és una altre d’aquestes masies de patrimoni municipal i que porta anys abandonada. El 2021 es va realitzar un procés participatiu on es va decidir que aquest equipament serà un espai cultural i de comunitat. Tot i això, encara falta molt per a que aquest equipament sigui una realitat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar