El festival de fotografia LUMÍNIC torna a omplir els carrers, places i galeries de Sant Cugat

(10/06/2022 – Redacció) 

De l’11 de juny al 17 de juliol, Sant Cugat es tornarà a convertir en un aparador per als amants de la fotografia contemporània gràcies al festival LUMÍNIC. Durant aquestes setmanes la ciutat acollirà exposicions, tallers i conferències de fotografia d’autors amb reconeixement a escala internacional. En l’edició d’enguany el certamen explora la idea de límit des de diferents punts de vista. D’aquesta manera un total 15 exposicions plasmaran en format fotogràfic aquest concepte.

Un dels espais del festival és el Claustre Foto: Albert CanalejoLumínic, enguany, suma esforços amb Galeries d’Art de Catalunya i que portarà els continguts del festival a espais expositius de Lleida, Barcelona i Reus. A Sant Cugat, la Sala Rusiñol acollirà l’exposició “Terres” – enllosats, mosaics, llambordes- del fotòfrag santcugatenc Carles Cabanes. Un total de 12 fotografies on l’artista ens fa descobrir la bellesa amagada que amaguen els terres de les ciutats.

Foto: Albert CanalejoLaura Wilson, Jose Luis Carrillo, Verónica Losantos o Bigas Luna són només alguns dels noms dels altres 55 artistes que participaran en el certamen, que també comptarà amb taules rodones, conferències i tallers relacionats amb el món fotogràfic.

LUMÍNIC va néixer a Sant Cugat el 2019 per impulsar la fotografia d’autor i està coorganitzat amb l’Ajuntament de Sant Cugat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger