El festival Sant Cugat Fantàstic arriba a la 8a edició amb els fenòmens paranormals com fil conductor

23/09/2022 – Redacció

Del 23 al 25 de setembre, la ciutat s’omple de fenòmens paranormals amb la 8a edició del festival de cinema Sant Cugat Fantàstic. Aquesta ha estat la temàtica triada per l’edició d’enguany que retrà un homenatge al film The Entity (Sidney J Furie, 1982) que enguany celebra el seu 40è aniversari.

Al llarg d’aquestes tres jornades els Cinemes Sant Cugat projectaran una trentena de films i curtmetratges, molts d’ells encara no projectats a l’estat. Com per exemple la coproducció internacional ‘The Quantum Devil’, de Larry Wade Carrell, una història d’experiments clandestins i viatges interdimensionals coprotagonitzada per l’actriu catalana Ariadna Cabrol.

La presencia santcugatenca més destacada és la preestrena, fora de competició, de ‘Lagunas. Las guarida del diabló” del director santcugatenc Marc Carreté, també codirector del festival. Una cinta protagonitzada per l’actor Joan Frank Charansonnet i la presència de dos santcugatencs més, la directora d’art, Laia Navarro, i el compositor, Jordi Dalmau. Part del seu equip tècnic i artístic que estarà present durant la projecció.

També destaca l’estrena empordanesa ‘El sabater d’Ordis de Pitu González i David Ruiz, basada en una faula de l’escriptor i poeta Carles Fages de Climent. El film tancarà el festival i comptarà amb la presència dels directors i l’equip.

El Sant Cugat Fantàstic, codirigit pel periodista santcugatenc JR Armadàs, repeteix un any més el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració dels Cinemes Sant Cugat i l’Escola CreaNova. Podeu consultar el programa complert al seu web www.santcugatfantastic.cat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar