El Front Nacional presenta al seu candidat a Valldoreix

(18/04/2023 – Redacció)    El Front Nacional de Catalunya (FNC) ha presentat a Arnau Prats Gil com al seu candidat a la presidència l’EMD de Valldoreix. Durant l’acte de presentació, el presidenciable va marcar els principals punts que vol abordar el FNC si arriben al govern: “seguretat, habitatge per a joves, manteniment de la neteja i la col·locació de més contenidors, a més de la manutenció de voreres i carrers”.
Arnau Prats i Lluís Fernàndez. Fotografia: FNC
En l’àmbit esportiu, “volem fer un camp de futbol municipal amb gespa artificial”, va afirmar Prats que també va parlar de la problemàtica envers l’habitatge a Valldoreix: “Hi ha un problema amb l’habitatge, els joves no poden accedir a les cases i es veuen obligats a marxar”. Com a solució, Prats va explicar que crearan un nou Pla d’Urbanisme per mirar de pal·liar aquesta situació.
El candidat Pare de set fills, és santcugatenc per lliure elecció des de l’any 1998 i viu a Valldoreix des de l’any 2014. Apassionat de la cultura catalana, és el president d’una coral local. A nivell professional, és empresari de productes per a la higiene professional i ha creat una fàbrica d’extrusió de plàstic reciclat per fer bobines de film pel sector industrial.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar