El Futbol Sala Sant Cugat celebra els 45 anys d’història amb una presentació d’equips espectacular

(30/11/2023 – Redacció)

El Futbol Sala Sant Cugat ha celebrat els seus 45 anys d’història a la ciutat amb una presentació d’equips especial, diferent i espectacular on, en aquesta ocasió, el club ha volgut que els pares en fossin els protagonistes. És per això, que en comptes de seguir l’acte des de les grades ho han fet des de la pista, en un pavelló de la ZEM La Guinardera ple que ha reunit a 300 persones.

Una de les moltes sorpreses que ha ofert la nit ha estat que tots els jugadors i jugadores han rebut una pilota de la marca Munich, amb motiu del 45è aniversari. També és per això que el club, a principi de temporada, va lliurar als entrenadors unes vambes personalitzades de la marca Munich.

El club reconeix ‘Chiki’ i Álex Quílez
El FS Sant Cugat ha ofert un emotiu homenatge a dues persones molt importants pel club, a la Maria Ángeles Baena Chiki i a l’Álex Quílez. Chiki va aterrar al club per entrenar un equip cadet masculí la temporada 2013-2014, i en l’actualitat és jugadora de l’equip sènior femení, que va crear. El seu fill també és jugador del club. L’Álex Quílez va arribar al FS Sant Cugat en la categoria infantil, quan el club no tenia més categories per sota, i en l’actualitat és el capità del sénior A masculí.

Respecte a aquests reconeixements, Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha assegurat que “avui, si el club té un sènior femení, és gràcies a la Chiki, que el va crear. Si l’Ajuntament ens deixa, volem apostar per tenir equips femenins de base”.“L’Álex va arribar al club sent un nen, en la categoria infantil i, avui, aquest nen és el capità del primer equip masculí. I, això, en l’esport local no té preu. Aquest és el millor èxit esportiu que pot tenir el club!”, ha subratllat.

Equip inclusiu
Amb l’objectiu de continuar creixent, aquesta temporada, el club vol crear un equip inclusiu de futbol sala. Fa temps que l’entitat hi treballa i creu fermament en aquest projecte. Adreçat a persones majors de 16 anys, els entrenaments es faran els dissabtes, d’11.30 a 12.30 hores, al pavelló de la ZEM La Guinardera. El responsable esportiu d’aquest nou gran equip del club és l’Oriol Moraira, jugador del nostre sénior B.

Una celebració plena d’autoritats
En un acte de ciutat, moltes han estat les autoritats que ens han acompanyat en una celebració que escriu una pàgina d’or més de la nostra història. Hi han assistit Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat; Esther Madrona, regidora de Cicle de Vida, Promoció de la Ciutat i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Sant Cugat; Juan Carlos Hueto, directiu de la Federació Catalana de Futbol; Alfredo Bergua i Estrella Salanova, regidors del PP a l’Ajuntament de Sant Cugat; Ramon Gutiérrez, regidor d’En Comú Podem a l’Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maria Zapater, expresident del Futbol Sala Sant Cugat; Simón Franch, exdirectiu del Futbol Sala Sant Cugat; Joan Carles Sada, president de la Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat, i Jordi Palau, president del FS Sant Cugat. També ens ha acompanyat Francesc Carol, exregidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Local social
Després de molts anys de reivindicació a l’Ajuntament de Sant Cugat, el nostre club gaudirà, per fi, del tan desitjat local social a la ZEM La Guinardera. L’alcalde, Josep Maria Vallès, s’ha compromès a fer-lo: “Em consta la petició i la necessitat del club de poder gaudir d’aquest local social i, malgrat la situació econòmica que pateix l’Ajuntament, el FS Sant Cugat el tindreu”.

Josep Maria Vallès: “Felicito el FS Sant Cugat per creure en l’esport femení, per crear un equip de futbol sala inclusiu i per treballar en valors”

Vallès també ha volgut agrair i felicitar “tota aquella gent que ha fet possible aquests 45 anys d’història de l’entitat. Hi ha molta feina al darrere, i això no es fa sol. També vull felicitar el FS Sant Cugat per creure en l’esport femení i per aquest nou projecte que posa en marxa aquesta temporada amb la creació d’un equip de futbol sala inclusiu. Un club que treballa en valors i que també destaca pel seu vessant solidari”.

Abans que l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, fes el seu parlament, Jordi Palau, president del FS Sant Cugat, ha demanat, un any més, que l’Ajuntament construeixi el local social que tant necessita el club. Així, Palau s’ha dirigit a l’alcalde, i li ha preguntat: “Sap com faria molt i molt contenta a aquesta gran família del FS Sant Cugat? Fent realitat aquest local social que fa molts anys que l’entitat reivindica”.

Jordi Palau: “Avui hem reconegut dues persones del club, però també podríem haver-ho fet a molta gent que ha treballat pel club”
Palau també ha destacat que “avui hem reconegut dues persones del club, però també podríem haver reconegut a molta gent que ha treballat pel club, com l’expresident Josep Maria Zapater, Juan López i José Manuel Montes, que han fet possible que avui estiguem gaudint d’aquest 45è aniversari”.

Juan Carlos Hueto: “El FS Sant Cugat és un club històric”
Juan Carlos Hueto, directiu de la Federació Catalana de Futbol, ha assegurat que el FS Sant Cugat “és un club històric, el més representatiu de la zona. Amb aquests 18 equips, es veu el treball que fa el club”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar