El Futbol Sala Sant Cugat celebrarà la 2a edició del Dia del Soci el 10 de juny

(2/06/2023 – Àlex López)  

En una jornada esportiva, familiar, lúdica i solidària, el Futbol Sala Sant Cugat organitzarà el dissabte 10 de juny, al pavelló de la ZEM La Guinardera, la segona edició del Dia del Soci. La iniciativa, que va néixer el juny de l’any passat, amb molt d’èxit organitzatiu i participatiu, va reunir 300 persones.

Foto: Àlex López

Inscripcions obertes
El 2n Dia del Soci arrencarà a les 9 hores amb un torneig social 3X3 en el que hi participaran jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares, directius i exjugadors i exjugadores del club. Les 9 categories d’aquest torneig són les següents: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior masculí, sènior femení, pares i mares. Les INSCRIPCIONS ja estan obertes. L’Escoleta i els equips prebenjamins del club també jugaran partits de futbol sala entre els mateixos jugadors i jugadores.

Paella de germanor
Després del torneig 3X3, que acabarà a les 13 hores, el club oferirà una paella de germanor, a les 13.30 hores, que cuinaran els voluntaris de l’ONG Una cima, una sonrisa. El club convida als jugadors i jugadores i la resta de comensals hauran de pagar un preu simbòlic de 5 euros per persona que inclourà el dinar, 2 begudes i el got oficial del club. Les INSCRIPCIONS ja estan obertes.

Recollida de material
Durant la jornada, el club, que una vegada més vostra la seva vessant més solidària, recollirà material esportiu i escolar nou o que es trobi en bones condicions per lliurar a l’ONG Una cima, una sonrisa i, així, ajudar en l’adequació i escolarització d’infants de l’escola Ashira School de Tanzània (Àfrica).

Amb aquesta festa de club, l’entitat acomiadarà la temporada 2022-2023.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar