El Futbol Sala Sant Cugat omple el pavelló de la ZEM Guinardera en la presentació dels seus 19 equips

(3/10/2022 – Àlex Lòpez / FS Sant Cugat)  

Unes 300 persones han seguit en directe la presentació dels 19 equips, 230 jugadors i jugadores i 20 entrenadors i entrenadores del Futbol Sala Sant Cugat per aquesta temporada 2022-2023, aquest dissabte, 1 d’octubre, a la tarda, al pavelló de la ZEM La Guinardera. Amb aquest acte, ple de lluminositat i música, s’ha donat el tret de sortida d’aquest nou curs esportiu, el ja 44è del FS Sant Cugat.

Els 19 equips del club són: 2 sèniors masculins, 1 sènior femení, 1 equip de pares i mares del club, 4 juvenils, 2 cadets, 1 infantil, 3 alevins, 2 benjamins, 2 prebenjamins i l’Escoleta.

 

FOTO: Futbol Sala Sant Cugat

Dani Mosteiro, nou responsable de metodologia del club
Una novetat per aquest nou curs esportiu és que el club ha incorporat a Dani Mosteiro com a nou responsable de metodologia de l’entitat. Mosteiro coneix molt bé el club, ja que fa uns anys va ser entrenador del primer equip masculí. El coordinador esportiu continua sent, un any més, Miguel Sánchez.

L’empresa Switch On Sports  formarà els entrenadors
Aquesta temporada es continuarà col·laborant amb l’empresa Switch On Sports, que dirigeix Roger Esteller, consultor i analista motivacional. Enguany, la seva tasca se centrarà en la formació dels nostres entrenadors i entrenadores.

Acord de col·laboració amb Bagesport
El FS Sant Cugat també ha segellat un acord de col·laboració amb Bagesport, una empresa que es dedica a l’entrenament específic de porters. Aquestes sessions d’entrenament als porters del club es faran els divendres a la tarda.

L’acte ha estat presidit per Francesc Carol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat. També hi han assistit Josep Maria Vallès i Albert Salarich, regidors de Junts per Sant Cugat a l’Ajuntament; Aldro Ciprian, regidor de Ciutadans al consistori, i Álvaro Benejam i Alfredo Bergua, representants del Partit Popular de Sant Cugat. Jordi Palau ha lliurat una samarreta del club a les autoritats presents.

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, ha assenyalat en els parlaments que “ens faria molta il·lusió veure realitat el nostre local social que el FS Sant Cugat tan necessita i fa temps que desitja”. Per la seva banda, sense donar detalls, Francesc Carol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que la construcció d’un espai social “és una prioritat per l’Ajuntament”.

Acords amb Clubs DiR, Pizza a Punt i Caprabo
Durant la presentació també s’ha explicat que el club ha arribat a diversos acords amb dues empreses col·laboradores, que són Clubs DiR i Pizza a Punt, amb descomptes pels socis del club. A més a més, també cal destacar l’acord que ja té l’entitat amb Caprabo, que dóna beneficis al club. Si teniu algun dubte respecte a alguna campanya, no dubteu a contactar amb el club.

L’empresa de fisioteràpia Cityfisio continua col·laborant
També continua, un any més, l’acord de col·laboració amb l’empresa de fisioteràpia Cityfisio, també amb descomptes pels socis i sòcies del club. Cal recordar que la campanya anterior, la 2021-2022, 3 equips del club van assolir l’ascens de categoria. El sènior femení va pujar a la màxima categoria del futbol sala català, la Divisió d’Honor Catalana; el juvenil B, a 1a Divisió, i el juvenil D, a 2a Divisió.

Un any més, el FS Sant Cugat continuarà organitzant diverses activitats com anar a veure el primer equip de futbol sala del FC Barcelona al Palau Blaugrana o participar amb una carrossa per rebre els Reis Mags d’Orient, el 5 de gener a la tarda.

El sénior femení estrena categoria, la màxima categoria del futbol sala català, amb un empat
Després de la presentació, el primer equip femení del FS Sant Cugat ha estrenat categoria, la màxima categoria del futbol sala català, la Divisió d’Honor Catalana, amb un empat a 3 gols davant el Magic Sants Futsal, que la campanya anterior va ser 5è. Les de Manel Muñoz han capgirat un marcador de 0 a 2 i 2 a 3 per acabar empatant a 3 gols.

El sènior A masculí començarà la Divisió d’Honor Catalana el 15 d’octubre
D’altra banda, el sènior A masculí iniciarà la lliga del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana el 15 d’octubre, a les 18.30 hores, rebent el FS Sant Julià de Ramis.

TEXT: Àlex López Puig (Futbol Sala Sant Cugat)
FOTO: Futbol Sala Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar