El Gall de Carnaval ja regna a Sant Cugat!

(8/2/2024 – Redacció)

Sant Cugat està de Carnaval. Aquest Dijous Gras, com no podia ser d’una altra manera, la Isabel, la nostra masovera del Carnaval, ha donat el tret de sortida de sis dies de festa a la ciutat. Una quinzena d’actes que han arrencat amb el ja tradicional Ball dels estirats a càrrec de l’Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània de La Unió, que enguany, degut a les retallades del pressupost van haver d’actuar sense vestuari.

https://www.instagram.com/p/C3Hy5RMAilk/

Després del ball, tots els participants van enfilar pel carrer Major en direcció al Monestir per fer la Crida del Gall. Aquest any el Gall no es va fer esperar, però no va baixar del cimbori massa content sense la música en directe i els efectes de llums als quals està acostumat. El Gall del Carnaval i tots els assistents van arrencar a la plaça d’Octavià una processó pels carrers de la ciutat acompanyat de torxes i música tradicional.

Aquest any, l’Ajuntament es va tornar a il·luminar amb la figura del Gall per donar la benvinguda del Rei del Carnaval. L’alcalde Josep Maria Vallès era la primera vegada que entregava la seva vara de poder des de la seva investidura a l’estiu passat. Després del pregó, no es va servir ni cava ni botifarra com en altres ocasions, però les ganes de gresca eren les mateixes de cada any. Amb el pregó de Carnaval, arrenquen sis dies de festa sota les ordres d’aquest particular rei Carnestoltes santcugatenc.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar