El Gall d’Honor 2023 reconeix la tasca del cor de Pedra i Sang

(27/12/2023 – Redacció)

Durant els vespres d’aquests dies de Nadal, la sala Capitular del Monestir s’ha tornat a convertir en en teatre per acollir les funcions de Pedra i Sang. Des del dia de Nadal fins el 28 de desembre s’estan duent a terme les tradicionals funcions d’aquesta tragicomèdia musical que ha exhaurit entrades per a totes les funcions.

Abans de l’estrena al públic va tenir lloc el una funció prèvia oberta als mitjans de comunicació on es va fer entrega del Gall d’Honor, que cada any vol reconèixer la tasca d’alguns de les moltes persones que fan possible aquest muntatge teatral.

Albert Santiago ha recollit el guardó en representació de les 247 persones que han participat al cor al llarg de la història i  per haver estat el director del cor durant 13 anys, així com director musical de l’espectacle. Un premi que ha recollit de les mans de la Cris Martínez, que el substituirà a partir d’ara.

L’alcalde Josep Maria Vallès ha assistit a aquesta funció especial i ha volgut també reconèixer la tasca de Dolors Vilarassau que ha dirigit Pedra i Sang durant les darreres 20 edicions.

Aquesta és ja la 21a edició en què els Amics de Pedra i Sang relaten en clau de tragicomèdia musical, l’assassinat de l’abat Biure en mans del noble Berenguer de Saltells la nit de Nadal de 1350 mentre oficiava la missa del gall. Una edició en la que s’ha produït un relleu generacional a la direcció artística i musical que, juntament amb l’èxit de públic, asseguren el futur de l’espectacle de Nadal més propi i genuí de Sant Cugat

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar