Sorea estudiarà “cas per cas” les reclamacions dels usuaris per “cobraments excessius”

07/09/2020 – Eva Jou / 

Usuaris de Sorea, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, han expressat les seves queixes a l’Ajuntament de Sant Cugat, en relació amb “un cobrament excessiu” en les últimes factures de l’aigua.

Després d’una reunió amb l’alcaldessa Mireia Ingla i el tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans i Mobilitat, Pere Soler, l’empresa s’ha compromès a elaborar un estudi sobre l’afectació de les alteracions d’aquestes factures.

Des de Sorea afirmen que durant l’estat d’alarma “no es van poder fer” lectures de comptadors i van “estimar” un consum a cada contracte “igual” al del mateix període de l’any anterior. Aquestes facturacions, expliquen, es van fer amb l’ànim d’aproximar-se “al consum real” i d'”impactar el mínim als usuaris”. Fonts de Sorea destaquen que, en recuperar el consum real del següent període, “es normalitza la facturació” i, en obtenir una lectura real, “es descompten els consums estimats en períodes anteriors”.

L’alcaldessa Mireia Ingla diu que s’han de garantir “els drets” de les usuàries i usuaris de la ciutat i que, “en cas que hi hagi hagut un greuge” puguin cobrar els diners que van abonar de més. En aquesta línia, des de l’empresa es comprometen a estudiar “cas per cas” i “ajustar” la facturació, en cas que hi hagi algun error.

D’aquí uns dies, totes dues parts es tornaran a trobar per tal que l’empresa exposi les conclusions del mostreig.

dav

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar