El jovent es mereix més

marco-simarro-cup

Per Marco Simarro, regidor de Joventut, de Participació i Barris

Enguany, tripliquem el pressupost en joventut. Amb l’aprovació inicial del pressupost de 2020, tenim l’oportunitat de treballar per reconstruir un àmbit històricament minoritzat i poc prioritzat. Millorarem l’Oficina Jove fent-la encara més referencial; enfortirem els espais joves de La Floresta i Les Planes que fan una tasca imprescindible als districtes i desplegarem tot d’accions al voltant del futur Pla Local de Joventut.

Accions molt necessàries i amb perspectiva de gènere per promoure relacions d’igualtat entre el jovent, entenent que un futur més just passa per una societat feminista. Accions per generar una oferta alternativa d’oci en una ciutat molt mancada de varietat en aquest sentit, entenent que l’oci no és mer consumisme. I accions per fomentar l’accés al món laboral en condicions dignes, entenent que hem d’incorporar, també, noves lògiques com les de l’economia social i solidària i cooperativista.

Tot això perquè ens creiem les polítiques que, en essència, posen la vida al centre i prioritzen la inclusió, la integració social i dinàmiques més justes i comunitàries. Cal posar-hi tots els esforços que tinguem al nostre abast. Cal que a Sant Cugat posem el jovent al centre i cal revertir una dinàmica que ha oblidat políticament un percentatge molt elevat de persones a la nostra ciutat. Tenim feina a fer i un mandat ple de reptes per complir.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar