El mercat municipal de Volpelleres duplica la seva oferta amb 6 noves parades de producte fresc i de proximitat

(13/05/2022 – Redacció)  

El mercat municipal de Volpelleres es va inaugurar el 2019 però en els darrers anys només havien entrat en funcionament 6 de les 19 parades disponibles. Ara, tres anys després que entrés en funcionament sembla que aquest mercat municipal agafa nova vida amb la incorporació de 6 noves parades i dos més que estan en camí. Per això, des del consistori han decidit celebrar aquestes noves incorporacions amb una festa de reobertura després dels treballs per condicionar aquestes noves parades que han obligat a tancat les instal·lacions durant unes setmanes.

El Mercat de Volpelleres amb les noves parades

Fins ara podíem trobar al mercat una rostisseria, un bar, una pizzeria, una fruiteria ecològica, una xarcuteria i la peixatera Fish Market. Ara de les 6 noves parades, dues estan ocupades per la fruita i verdura de ZITRICS, una pel forn de pa de CASA BERNARDINI, que ja tenia la pizzeria al mercat i tres parades pertanyen a la Carnisseria i Xarcuteria BOSCH.

Ara està previst que també s’incorporin un nou negoci que ocuparà 2 parades més i que el mercat arribi al 74% d’ocupació. A més, properament es licitarà l’adjudicació de les 5 últimes parades buides per arribar al 100%.

La festa de reobertura va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla i de molts representants del consistori. Va comptar amb activitats per als més petits, música en directe i tastets gastronòmics. A més a més, 100 persones van poder fer un vol en globus gràcies a un sorteig promocional que es va fer entre els clients amb l’eslògan el mercat de Volpelleres “aixeca el vol amb tu”.

El mercat municipal de Volpelleres és el més nou dels quatre mercats municipals i ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats i està a tocar de l’estació de FGC d’aquest barri i d’un gran aparcament amb 259 places.


Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger